Κοινωνία

Τραυματιοφορέας σκότωνε ασθενείς για να παίρνει «μίζα» από γραφεία τελετών!

Ένας 42χρονος τραυματιοφορέας συνελήφθη στην Κατάνη της Σικελίας με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις ασθενείς, εισάγοντας αέρα στις φλέβες τους με ένεση, για να εξασφαλίσει 300 ευρώ για κάθε κηδεία, από τα γραφεία τελετών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μέρος των κερδών, από την ασύλληπτη, απάνθρωπη αυτή πρακτική, κατέληγε και σε μαφιόζικες οικογένειες της περιοχής, οι οποίες λειτουργούσαν ως διαμεσολαβητές.

Η εισαγγελία της Κατάνης ερευνά και άλλες πενήντα περιπτώσεις ύποπτων θανάτων ασθενών που έπασχαν από ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες. Για δέκα περιπτώσεις, όπως γράφει ο Τύπος, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής.

Η όλη έρευνα ξεκίνησε χάρη στις αποκαλύψεις ενός υπαλλήλου νοσοκομείου της περιοχής Μπιανκαβίλλα (κοντά στην πόλη της Κατάνης) σε τηλεοπτική εκπομπή, τον περασμένο Μάιο.

Ο όλος αυτός τρομακτικός μηχανισμός, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, φέρεται ότι μπορεί να άρχισε να εφαρμόζεται ακόμη και από το 2012.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος
Ελληνοτουρκικά 0

Κλίμα έντασης στα σύνορα! Την ώρα που η Τουρκία πιέζει τον Έβρο, η στάση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως φέρνει κύμα αντιδράσεων

Το «Δόγμα Οζάλ» για το Μεταναστευτικό-Σειρά δημοσιευμάτων του ελληνικού τύπου μιλούν για ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος...