Κοινωνία

Η μοναξιά των Χριστουγέννων: Ραγίζει καρδιές μήνυμα συνταξιούχου που βρέθηκε σε σούπερ μάρκετΤα Χριστούγεννα για τους περισσότερους είναι συνδυασμένα με τη διασκέδαση, τα οικογενειακά τραπέζια, τις συγκεντρώσεις με φίλους και τις γιορτινές δραστηριότητες. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι για τους οποίους οι ημέρες αυτές είναι οι πιο μοναχικές του χρόνου.

Ένας ηλικιωμένος χήρος στο Βερολίνο, του οποίου η ταυτότητα δεν θέλει να δημοσιευτεί, άφησε ένα μήνυμα στον πίνακα ανακοινώσεων ενός τοπικού σουπερμάρκετ, ζητώντας κάποιον άγνωστο για παρέα, την ημέρα τον Χριστουγέννων.

«Πού μπορεί ένας χήρος συνταξιούχος να βρει ένα μέρος και μια παρέα ανθρώπων για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα;», έγραφε το μήνυμα, σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο Stuttgarter Nachrichten που αναδημοσιεύτηκε από το βρετανικό Stylist.

***bitte teilen*** Als ich das gelesen hab, hat es mir sofort das Herz gebrochen. Damit mit den Daten kein Blödsinn...

Posted by Femina Lisa on Friday, November 17, 2017

Η Lisa, που ψώνιζε εκείνη την ώρα παρατήρησε το μήνυμα και αποφάσισε να το δημοσιεύσει στο Facebook. «Όταν το διάβασα, “ράγισε” η καρδιά μου», γράφει, παρακινώντας όσους δουν την ανάρτηση, να την κοινοποιήσουν. «Ίσως κάποιος να μπορέσει να εκπληρώσει τη μεγάλη επιθυμία του άντρα».

Μέχρι στιγμής, το μήνυμα έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 6.700 φορές. «Δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από έναν ήδη μεγάλο αριθμό κοινοποιήσεων, δεν μπορούσα να προλάβω τους γρήγορους ρυθμούς των σχολίων». Η Lisa διάβασε όλα τα σχόλια και ξεχώρισε τα πιο συγκινητικά, ώστε να τα δώσει στον άντρα να τα διαβάσει.

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να διαλέξει ο άντρας με ποια παρέα θα βρεθεί τα Χριστούγεννα.

 Stylist 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ