Κοινωνία

Συγκλονίζει ξανά η μητέρα του μικρού Δημήτρη – Πλησιάζει η πιο μεγάλη ώρα για το 5χρονο παιδί [vid]

Ο μικρός Δημήτρης ταξιδεύει σήμερα για το Λονδίνο. Η μητέρα του παιδιού δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, για τη βοήθεια του κόσμου...

Τεράστια χαρά και μεγάλη ανακούφιση νιώθει η Ιωάννα Ροζάκη, η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη, καθώς το μεσημέρι φεύγουν για Λονδίνο από το αεροδρόμιο στα Χανιά με εισιτήριο που τους εξασφάλισαν οι Χανιώτες και όλοι όσοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού.

Μέσα σε 5 μέρες συγκεντρώθηκαν 90.000 ευρώ και τότε η κα Ροζάκη ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να δίνει χρήματα καθώς το ποσό ήταν αρκετό. Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της όλον τον κόσμο.

Να θυμίσουμε ότι ο 5χρονος Δημήτρης υποφέρει από πόνους στην κοιλιά κάνοντας εμετό με αίμα και 5 χρόνια τώρα κανένας γιατρός δεν έχει βρει από τι πάσχει, ενώ να σημειωθεί ότι από την γέννηση του τα εσωτερικά όργανα της αριστερής του πλευράς βρίσκονται σε λάθος θέση.

Το ταξίδι στο Λονδίνο είναι για να κάνει ο μικρός Δημήτρης εξειδικευμένες εξετάσεις σε παιδιατρικό κέντρο και η μητέρα ξέρει ότι τώρα έγινε μία σημαντική αρχή για να βρεθεί το πρόβλημα καθώς ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Εμείς να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για τον 5χρονο Δημήτρη και για την οικογένεια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ