Κοινωνία

«Βοηθήστε τα παιδιά μου, έχουν εγκλωβιστεί»! Κραυγή αγωνίας για την πλημμύρα στην Νέα Πέραμο


Με λυγμούς μία γυναίκα πήρε τηλέφωνο στον ΣΚΑΪ παρακαλώντας τους παρουσιαστές να μεσολαβήσουν προκειμένου να μεταβεί η Πυροσβεστική και να σώσει τα παιδιά της που έχουν εγκλωβιστεί από την πλημμύρα στην Νέα Πέραμο!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Νέα Πέραμο από πλημμύρα η οποία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ΕΜΑΚ επιχειρούν να απεγκλωβίσουν πολίτες οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους και τα σπίτια τους.

Οι περιοχές που έχουν επηρεαστεί είναι στην περιοχή Νεράκι. Πολίτης που κάλεσε ζωντανά στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για έντονη βροχόπτωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πρόβλημα εντοπίζεται από την Νέα Πέραμο μέχρι τα Μέγαρα και έχουν γίνει συνολικά 160 κλήσεις στην πυροσβεστική, ωστόσο από την υπηρεσία γίνεται λόγος για δυσκολία στην προσέγγιση των περιοχών.


Όπως ενημερώνει η τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ