Κοινωνία

Πάτρα: Βρήκαν κι άλλα όπλα στο ΧΥΤΑ που έγινε η έκρηξη!

Κι άλλα όπλα και σφαίρες εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών κατά τις εκτεταμένες έρευνες που κάνουν από την ώρα του ατυχήματος μέχρι και αυτή την ώρα, στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.

Όπως αποκάλυψε o Νίκος Σύφαντος στο Super B News, ανάμεσα στους σάκους που μεταφέρθηκαν στην Ξερόλακκα από τους υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, βρέθηκαν εκτός από εκείνα που εμπλέκονται στην έκρηξη που προκάλεσε το μεσημέρι και άλλα δύο ή τρία όπλα καθώς και σφαίρες!

Το τραγικό βεβαίως είναι πως οι εργαζόμενοι μετέφεραν όπλα, δίχως να το γνωρίζουν. Το αποτέλεσμα θυμίζουμε, ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας 52χρονος υπάλληλος του τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, ο οποίος έχασε το χέρι του από τον καρπό και κάτω…

Όπως αποκαλύφθηκε, θα ζητηθεί συνδρομή ιατροδικαστή για να εξεταστούν τα χέρια του και να φανεί αν υπάρχει πυρίτιδα και από τι μπορεί να προκλήθηκε η έκρηξη, για να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και εξερράγη η συγκεκριμένη ύλη μεσα από τους σάκους.

Μιλώντας ο Βασίλης Παπανδριανός, συνδικαλιστής δημοτικών υπαλλήλων Πάτρας τόνισε: «Μας έστειλαν ως πρόβατα σε σφαγή. Όλα αυτά τα πράγματα απαγορεύεται να μεταφερθούν και να πεταχθουν στην Ξερόλακκα, να λέμε ευτυχώς είμαστε και τυχεροί που δε θρηνούμε θύματα».

Σύμφωνα με το Tempo24 οι εργαζόμενοι είχαν πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής από τα δικαστήρια. Η μεταφορά τους έγινε μέρα μεσημέρι στον κεντρικότερο δρόμο της Πάτρας, στην οδό Γούναρη, μπροστά σε εκατοντάδες Πατρινούς…

Tempo24

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ