Κοινωνία

Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια! Πέθανε και η παπαδιά μετά τον παπά και τον γιο τους στο τροχαίο! (εικόνες, βίντεο)

Το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο εμπλέκονται τέσσερα αυτοκίνητα, έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς.

Στο μοιραίο ασημί αυτοκίνητο επέβαινε η οικογένεια του ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος γιος του που ήταν εκπαιδευτικός. Στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 84χρονος ιερέας και πατέρας του, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν η παπαδιά ηλικίας 82 ετών.

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας η παπαδιά, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διερχόμενους οδηγούς. Η άτυχη γυναίκα όμως, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Το τελικό πόρισμα για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο φυσικά θα το βγάλει η αστυνομία που διενεργεί προανακριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες.

Ωστόσο σύμφωνα με το LamiaReport, ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει. Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι το μετάνοιωσε και βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί. Για να τον αποφύγει βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να βγει στην παλαιά εθνική οδό.

Οι μαρτυρίες που θα ακούσετε στο βίντεο είναι από τους δυο εμπλεκόμενους οδηγούς. Ο πρώτος περιγράφει αυτό που είδε περιμένοντας να βγει στην εθνική οδό, ενώ ο οδηγός του μπλε αγροτικού αρνείται ότι πήγε να στρίψει αριστερά και δηλώνει ότι κινούταν κανονικά δεξιά στην άκρη του δρόμου.

https://youtu.be/mbLj_c-UDR8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ