Κοινωνία

Η ,όχι και τόσο ψύχραιμη, αντίδραση ενός άνδρα εναντίον γυναίκας που πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του (βίντεο)Ένας μεσήλικας στην πόλη Τσέστερτον του Σταφορντσάιρ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντέδρασε τουλάχιστον υπερβολικά και επιθετικά προς ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του. Ο άνδρας βγήκε με ένα σφυρί και αφού έβριζε ακατάληπτα, έσπασε το παρμπρίζ του αμαξιού μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριάς του και της μητέρας της που μαγνητοσκοπούσε το όλο σκηνικό.

Μόλις ο άνδρας «τελείωσε» με το αμάξι στράφηκε προς τις γυναίκες, απειλώντας να τις χτυπήσει με το σφυρί. Δεν περίμενε ωστόσο πως η μητέρα της κατόχου του αμαξιού θα αντιδρούσε όπως του άρμοζε και πως θα βρισκόταν στο έδαφος γελοιοποιημένος. Η γυναίκα τον άρπαξε και αφού πάλεψαν για λίγα δευτερόλεπτα τον έριξε στον δρόμο.

Ο άνδρας σηκώνεται εμφανώς σαστισμένος και φεύγει από το σημείο του τσακωμού, φωνάζοντας: «Πάρε από εδώ το αμάξι σου». Με την ιδιοκτήτριά να του απαντάει ειρωνικά πως «δεν μπορώ τώρα γιατί μου έσπασες το παρμπρίζ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ