Κοινωνία

Κάνουν τα πάντα για την τηλεθέαση! Παρουσιαστή του CNN τρώει μέρος ανθρώπινου εγκεφάλου (βίντεο)


Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη με το βίντεο που δείχνει τον παρουσιαστή του CNN, Ρεζά Ασλάν να τρώει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο.

Συγκεκριμένα, ο Ασλάν δοκίμασε τμήματα ανθρώπινου εγκεφάλου, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν.

Το αηδιαστικό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Believer" προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και προκάλεσε την φρίκη και την απογοήτευση πολλών θεατών, αλλά και την οργισμένη αντίδραση Ινδουιστών της Αμερικής.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και η η μόνη Ινδουίστρια στο αμερικανικό Κογκρέσο, Τάλσι Γκάμπαρτ. "Είμαι πολύ ανήσυχη που το CNN χρησιμοποιεί τη δύναμη και την επιρροή του για να ενισχύσει στους ανθρώπους την καχυποψία και τον φόβο για τον Ινδουισμό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τη ίδια στιγμή πολιτικός από τη Χαβάη υποστήριξε ότι «προφανώς ο Ασλάν προσπαθεί να βρει παράλογους και εντυπωσιακούς τρόπους για να απεικονίσει τον Ινδουισμό».

Ο Ασλάν, γεννημένος στο Ιράν, βρέθηκε στο πλευρό μελών της σέκτας "Aghori" και κλήθηκε να... φάει μαγειρεμένο εγκεφαλικό ιστό στη διάρκεια τελετουργικού.

Στη συνέχεια ήπιε αλκοολούχο ποτό μέσα από ένα ανθρώπινο κρανίο. Και κάποια στιγμή πήγε να τσακωθεί με τον αρχηγό της σέκτα ο οποίος του φώναξε: «Θα σας κόψω το κεφάλι εάν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ».
Μετά ο αρχηγός της σέκτα άρχισε να τρώει τα δικά του κόπρανα και στη συνέχεια τα... πέταξε στο Ασλάν, ο οποίος του είπε χαριτολογώντας: «Νιώθω πως αυτό θα ήταν λάθος».

Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:
http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1426537.html

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ