Κοινωνία

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν - Τι αποκαλύπτει πρώην ντετέκτιβ

«Η μικρή Μαντλίν έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου για να βρει τους γονείς της σε ένα κοντινό τάπας μπαρ», υποστηρίζει πρώην ντετέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας.

Η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού, με τα χαρακτηριστικά μεγάλα μάτια, από το ξενοδοχείο όπου περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές του με τους γονείς του περιπλέκεται ακόμα περισσότερα μετά την αποκάλυψη του ντετέκτιβ Mark Williams – Thomas.

Ο ερευνητής και πρώην αστυνομικός αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή τη δική του θεωρία για το πώς εξαφανίστηκε η Madeleine McCann εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Το πρωινό της εξαφάνισης της μικρής, γνωρίζουμε ότι η Μαντλίν πήγε στους γονείς της και τους ρώτησε ‘πού ήταν το προηγούμενο βράδυ», ανέφερε ο ντετέκτιβ, και συνέχισε, «εκείνοι τής απάντησαν ότι βρίσκονταν στο τάπας μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο».

Σύμφωνα με τη θεωρία του, λοιπόν, η μικρή ξύπνησε στον ύπνο της το μοιραίο βράδυ και επειδή δεν βρήκε τους γονείς της εκεί, θεώρησε ότι είχαν πάει πάλι στο τάπας μπαρ. Έτσι, βγήκε από το δωμάτιο της και πήγε να αναζητήσει τους γονείς της. «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η πόρτα της αυλής δεν ήταν κλειδωμένη. Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο μπαρ ήταν έξω από το ξενοδοχείο και για να το προσεγγίσει κανείς θα πρέπει να περάσει από έναν κεντρικό δρόμο», ανέφερε ο ντετέκτιβ στην εκπομπή.

Οι αστυνομικοί κατά καιρούς έχουν διερευνήσει πολλές θεωρίες σχετικά με την εξαφάνισή της. Μία από τις επικρατέστερες είναι η αρπαγή της από ευρωπαϊκό κύκλωμα παιδεραστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ