Κοινωνία

Μεξικό: Επαγγελματίας πυγμάχος εκτελέστηκε με σφαίρα στο κεφάλι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος επαγγελματίας μποξέρ, ο οποίος βρέθηκε σε ένα τζιπ στην περιοχή της Γουαδαλαχάρας, στο Μεξικό, με σαφή σημάδια εκτέλεσης, πιθανόν από συμμορία.

Ο Αλεχάντρο «Λα Κομπρίτα» Γκονζάλες βρέθηκε νεκρός μαζί με άλλα δύο άτομα, πιθανόν φίλους του, πυροβολημένοι στο κεφάλι και μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο πρωταθλητής του μποξ είχε φοβερές επιδόσεις, πετυχαίνοντας 25 νίκες σε 31 ματς που είχε δώσει, τις 15 εκ των οποίων είχε κερδίσει με νοκ άουτ.

Ο εκπρόσωπος της μεξικανικής ομοσπονδίας Μποξ εξέφρασε τη λύπη του για το χαμό του 23χρονου αθλητή, λέγοντας πως «ήταν ένας φανταστικός μποξέρ και είχε ένα λαμπρό μέλλον», προσθέτοντας ότι «είναι μία τραγική απώλεια για την κοινωνία του μποξ. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη προς την οικογένειά του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται