Κοινωνία

Συνεχίζεται η δίκη Κ.Πολύζου: Η Νικολούλη «καίει» με την κατάθεσή της τη μητέρα του

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια και πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος σε όσους εισέρχονται στη δικαστική αίθουσα.

Πρώτη μάρτυρας στη δίκη είναι η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη η οποία γνωρίζει και έχει εξεταάσει την υπόθεση.

Τι κατέθεσε για τον αδερφό του Κωστή Πολύζου

«Όταν ξεκίνησαν οι έρευνες της εκπομπής, είπα στην κ. Δέσποινα ότι για να καταλάβουμε τι έγινε θα πρέπει να πάμε στον τόπο και πήγαμε.

Έβρεχε καταρρακτωδώς. Μια κυρία άκουσε τα παντζούρια και βγήκε να δει και είδε τον Κωστή μετά τις 23:00 της νύχτας να μπαίνει στο σπίτι. Τον άκουσα να μπαίνει, αλλά δεν τον άκουσα να βγαίνει, είπε χαρακτηριστικά. Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τον έστειλε έξω τον Κωστή γιατί είχε μια βλάβη η εξωτερική βρύση.

Η γλώσσα του σώματος από αυτά που μου έλεγε ο μικρός αδερφός του Κωστή, ήταν διαφορετική από αυτά που ήθελε να πει. Με ειδικούς εξετάσαμε το βίντεο της κατάθεσης του μικρού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεν «ζει» την κατάθεσή του.

Την Παρασκευή που βρέθηκε το πτώμα, κάποια στιγμή πλησίασα τον μικρό και του είπα: Μήπως θυμάσαι κάτι άλλο, μήπως έκανες λάθος; Και μου απάντησε, «θέλω τη μαμά μου!».

«Καίει» τη μητέρα

Μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα του Κωστή Πολύζου προχωρώντας σε μία σειρά αποκαλύψεων για τη στάση της μητέρας του θύματος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Όταν βρέθηκε το πτώμα του Κωστή, η κα. Κουτσέγκου αδιαφόρησε! Όταν βρίσκεις το παιδί σου νεκρό, σκίζεις τη γη με τα νύχια! Τις πρώτες στιγμές αφότου βρέθηκε το πτώμα, η ίδια με ρωτούσε τι ακριβώς δήλωσαν οι μάρτυρες. Σε όλα τα τηλέφωνα και σε όλη την επικοινωνία που είχαμε, έδειχνε αδιαφορία. Όσο βρισκόταν στην Ελευσινα, ήταν αδιάφορη. Όταν πηγαινε στη Σιάτιστα και βρισκόταν με συγγενείς, τότε έκλαιγε με λυγμούς και έλεγε συνέχεια βρείτε τους δολοφόνους του παιδιού μου.

Με αφορμή το ότι τους καταγράψαμε χωρίς τη θέλησή τους, μας κατήγγειλαν στο ΕΣΡ.

Όλη η κοινωνία αντιδρούσε και ήθελε να συνεχίσουμε τις έρευνες και η ίδια η μητέρα δεν ήθελε. Από εκεί και πέρα άρχισαν να βγαίνουν και άλλα στοιχεία στο φως, όπως τα δάνεια που είχε ο Κωστής.

Κάναμε μεγάλη έρευνα για το αυτοκίνητο. Ανακαλύψαμε ότι ο κ. Ντιος το είχε πουλήσει και το είχε κάνει 11 βιολογικούς καθαρισμούς! Στο εσωτερικό της κουκούλας του αυτοκινήτου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Πιτσιάβας, γενετιστής και συνεργάτης του FBI».

Πληροφορίες: kozanilife.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ