Κοινωνία

Πύρινη μπάλα διέσχισε τον ουρανό του Πόρτλαντ - Δείτε το μυστήριο φαινόμενο (βίντεο)


Την εμφάνιση μίας πύρινης μπάλας στο νυχτερινό ουρανό του Πόρτλαντ, στο Όρεγκον των ΗΠΑ, διερευνούν οι τοπικές αρχές.

Οι κάτοικοι της περιοχής έγιναν μάρτυρες ενός εντυπωσιακού, όσο και μυστήριου φαινομένου, καθώς ο ουρανός φωτίστηκε από μία τεράστια πύρινη μπάλα, η οποία είναι άγνωστο αν προσγειώθηκε σε κάποιο σημείο.

Το μυστηριώδες αντικείμενο έγινε ορατό από τουλάχιστον 130 ανθρώπους, οι οποίοι το ανέφεραν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ καταγράφηκε και σε βίντεο.

Η πύρινη μπάλα έγινε ορατή ακόμη και στη Βρετανική Κολομβία, στον Καναδά, όπου υπήρξαν ανάλογες αναφορές, γεγονός που αυξάνει το επίπεδο μυστηρίου για τη σύσταση και την προέλευση της πύρινης μπάλας.

Οι περισσότερες αναφορές, πάντως, προήλθαν από την κοιλάδα Βιλαμέντε, ενώ ο υπεύθυνος του μουσείου επιστήμης και τεχνολογίας δήλωσε πως «είναι δύσκολο να πει κανείς αν πρόκειται για κάποιο αεροσκάφος ή κάτι άλλο». «Είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα και έδειξε να διαλύεται σε κομμάτια στον ουρανό», πρόσθεσε.

Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιον μετεωρίτη, όμως οι επιστήμονες δεν έχουν καταγράψει την πορεία κάποιου ουράνιου σώματος. Η έρευνα συνεχίζεται και το μυστήριο παραμένει…

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/bwteiyBnZ7Q

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ