Κοινωνία

Παπά Δημήτρης: "Ας μου έκοψε την σύνταξη, εγώ τον αγαπώ τον Αλέξη" - Αχ βρε παπα - Δημήτρη ακόμη δεν έχεις δει τα «καλύτερα» από το ανιψάκι σου!

Έγινε γνωστός από τον χορό που έσυρε με τον ανιψιό του και πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα. Ο παπά Δημήτρης, θείος του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Μιλώντας στο secret ανέφερε για τον ανιψιό του: «Τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν και του το είπα. Πάντα το έλεγα ότι θα γίνει σπουδαίος. Ο Αλέξης είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Κάθε χρόνο τα καλοκαίρια ερχόταν στο χωριό, από φοιτητής ακόμη. Μόνο πέρυσι νομίζω δεν ήρθε. Τα βήματα στον "καγκελάρη" τα ξέρει γιατί τα χορεύει από παιδί. Είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και του δίνω την ευλογία μου».

«Είμαι υπερήφανος για τον Αλέξη. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο», πρόσθεσε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε και η κόρη του παπά Δημήτρη αποκαλύπτοντας μάλιστα και την αντίδραση του όταν διαπίστωσε ότι του μειώθηκε η σύνταξη:

«Ο πατέρας μου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία από τότε που ήταν ακόμα παιδί. Εδώ στο Αθαμάνιο είμαστε όλοι υπερήφανοι γι' αυτόν. Κάνει ό, τι μπορεί. Δεν είναι από τζάκια. Ξέρει τι πάει να πει φτώχεια και απλότητα. Ο πατέρας μου τον αγαπάει και δεν σηκώνει κουβέντα για τον ανιψιό του. Ακόμη και τώρα, που είδε τη σύνταξη λίγο μειωμένη, το δικαιολόγησε αφού κάπως πρέπει να μπει η χώρα σε μια τάξη», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ