Στρατός Ξηράς
Ενημερώθηκε στις:

Οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις εκπαιδεύουν Αρμένιους στρατιωτικούς

Από την Δευτέρα 08 έως την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, κινητή ομάδα εκπαίδευσης της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ διεξήγαγε Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο Παμπάκ της Αρμενίας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας για το έτος 2022 .

Οι εν λόγω δραστηριότητες περιελάμβαναν αντικείμενα Βολών Μάχης Ταχείας Αντίδρασης και Α΄ Βοηθειών Πεδίου Μάχης (Tactical Combat Casualty Care – TCCC) και συμμετείχαν σε αυτές ως εκπαιδευόμενοι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Αρμενίας.

Το Σχολείο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου επιχειρησιακής ετοιμότητας των συμμετεχόντων.

Δείτε εικόνες στην Gallery

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...