Παναγιωτόπουλος
Στρατός Ξηράς

Κορονοϊός - Παναγιωτόπουλος: Χαμηλά τα ποσοστά στις ΕΔ - Τι ζήτησε ο υπουργός

Χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων, για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού και προσωπικά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος το ”χρεώθηκε”, οι τρεις κλάδοι των ΕΔ, παρουσιάζουν σήμερα πολύ χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων κορονοϊού, παρά τη μαζικότητα και το συνωστισμό του πληθυσμού τους,όπως αναφέρει ο Ηλίας Προύφας στο kranosgr.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Παρόλο που είχε να αντιμετωπίσει την εισβολή στον Έβρο και τα νησιά, κάτι που στέφθηκε με επιτυχία, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος από νωρίς προνόησε και προσπάθησε να θωρακίσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι Διευθύνσεις Υγειονομικού από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού και ενημέρωναν τον ίδιο τον Υπουργό και τους συνεργάτες του, για όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Σήμερα εν μέσω της πανδημίας, ο υπουργός συνεχίζει να ενημερώνεται ο ίδιος προσωπικά καθημερινά από τους Αρχηγούς των ΓΕ, για την κατάσταση, ενώ ανά δύο ημέρες πραγματοποιεί σύσκεψη με τον ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Τουλούμη.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι θωρακισμένες καλά και θα νικήσουν και στο μέτωπο του ”αόρατου” εχθρού. Τα χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων, το αποδεικνύουν στην πράξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ