Στρατός Ξηράς

O Θάνατος έρχεται από ψηλά! Έτοιμοι οι νέοι αλεξιπτωτιστές του Στρατού μας (εικόνες)

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ), στον Ασπρόπυργο Αττικής, η τελετή απονομής πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντα, στους αποφοιτήσαντες επιτυχώς από το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ) της 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ.

Την απαιτητική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, που διεξήχθη στη ΣΧΑΛ από 17 Δεκεμβρίου 2018 έως 12 Φεβρουαρίου 2019, ολοκλήρωσαν επιτυχώς 2 Αξιωματικοί, 1 Μόνιμος Υπαξιωματικός, 4 Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί (ΔΕΑ) και 65 Οπλίτες Θητείας.

Τα πτυχία και τις πτέρυγες απένειμε ο Διοικητής της ΣΧΑΛ, Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Χρήστος Κωστάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί