Στρατός Ξηράς

Ο Στρατηγός Κ.Ζιαζιάς "πήρε το όπλο του" : "Δώσαμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας" - Yπάρχει θέμα «Κινήματος των Στρατηγών»;

«Κακή» χαρακτήρισε τη συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Δώσαμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας», είπε ο Έλληνας στρατηγός χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα γελοίο το επιχείρημα ότι η συμφωνία έγινε για να μην πέσουν οι Σκοπιανοί στην… αγκαλιά των Τούρκων (σσ αυτό τονίζει και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ εδώ και καιρό, δείτε το χτεσινό μας δημοσίευμα πατώντας ΕΔΩ)

«Η συμφωνία έγινε για να σταματήσει η ρωσική “επέλαση” στα Βαλκάνια», σημείωσε ο κ. Ζιαζιάς διαμηνύοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλέσει τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία και τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες».

«Δεχτήκαμε πολύ εύκολα το όνομα, τη γλώσσα και την εθνικότητα. Λες και δεν υπήρχε ιστορία, λες και δεν υπήρξε ο Παύλος Μελλάς που άφησε τα πλούτη για να πάει να ελευθερώσει τη Μακεδονία μας. Πλήγωσε πολύ τον ελληνικό λαό η φράση του Ζάεφ: "εσείς οι Έλληνες και εμείς οι Μακεδόνες"».

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας «Κινήματος των Στρατηγών», ο κ. Ζιαζιάς ξεκαθάρισε πως δεν ανήκει σε κανένα κίνημα.

«Με χαρά να προσφέρων στην πατρίδα από οποιαδήποτε θέση. Όμως αυτά περί κινήματος είναι υπερβολικά. Το να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά είναι θέμα προσφοράς στην κοινωνία, όχι ευκαιρία πλουτισμού», σημείωσε.

Αναφορικά με τα όσα είπε οΜπαρμπαρούσης, ο στρατηγός το χαρακτήρισε απαράδεκτο, γραφικό και καθόλου αντρίκιο. Διεμήνυσε δε πως «οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συγκεκριμένη αποστολή που πηγάζει από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και είναι η ασφάλεια της πατρίδας και η διαφύλαξη της εδαφικής μας ακεραιότητας. Τονίζω ωστόσο πως το πολιτικό σύστημα «ό,τι έσπειρε… θερίζει».

Τέλος, ο στρατηγός Ζιαζιάς έστειλε μήνυμα προς όλους τους Έλληνες ότι η χώρα πρέπει να βγει από τις ξέρες και τα χειμαδιά και να ανέβει στην κορυφή της ανάπτυξης.

«Αυτοί που έχουν τις τύχες της χώρας μας δεν κάνουν αυτά που πρέπει», τόνισε με νόημα ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...