Σκοπιανό

Κ. Γρίβας: Ευκαιρία για την Ελλάδα να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών

Η συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί τριβές στα Βαλκάνια, πράγμα που πλέον έχουν καταλάβει και οι δυτικοί και η αλλαγή ηγεσίας στην Βόρειο γείτονα αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών δηλώνει ο καθηγητής της σχολής Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας στο Alert TV.

Ο κ. Γρίβας τονίζει ότι οι τριβές μεταξύ της Αλβανίας και της Βουλγαρίας με την βόρειο γείτονα καθώς και η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών δείχνουν ότι η συμφωνία δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι δυτικοί, δηλαδή μια συμφωνία που θα έφερνε ηρεμία στα Βαλκάνια μιας και σαν τέτοια διαφημίστηκε.

Παράλληλα η ανέλιξη ενός φιλορωσικού κόμματος όπως το VMRO στην εξουσία θα προκαλέσει τριβές στην ΝΑΤΟίκη συμμαχία και φωνές που διερωτώνται γιατί έτρεξε η δύση να βάλει την Βόρεια γείτονα στο ΝΑΤΟ πληθαίνουν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...
Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...