Σκοπιανό

Σάββας Καλεντερίδης: Η Ελλάδα έπεσε σε παγίδα! Μαγείρεμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών

 

Την παραίτηση του Ζόραν Ζάεφ από την πρωθυπουργία των Σκοπίων ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης. O Ζάεφ πληρώνει το τίμημα του βέτο της Βουλγαρίας. Ρυθμιστής ο αλβανικός παράγων στα Σκόπια.

Κορώνα-γράμματα κερδίζουν οι Αλβανοί. Τα Σκόπια επηρεάζονται από τα Τύραννα και την Πρίστινα. Το VMRO δεν θα έρθει σε κόντρα με τη Δύση. H Ελλάδα είναι παγιδευμένη με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμα και με την κατάργησή της θα μείνουν τα Σκόπια ως Μακεδονία διεθνώς.

Αυτοί που μαγείρεψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να καθιερωθεί από την Ελλάδα μακεδονική γλώσσα και έθνος ήταν οι Γερμανοί και ο γνωστός ξένος επιχειρηματίας που παίζει παιχνίδια στα Βαλκάνια. Σε αυτή την παγίδα έπεσε η Ελλάδα. Είναι έγκλημα κατά της ιστορικής αλήθειας.

Με αφορμή την προώθηση της βλαχικής γλώσσας: Απώτερος στόχος (από κάποια "κέντρα") είναι η Ελλάδα να μετατραπεί σε πολυεθνική χώρα μέσα από μειονότητες. Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή "Γεωπολιτικά Παίγνια" με τον Δήμο Βερύκιο στον @Alpha989Radio στις 3 Νοεμβρίου 2021.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Μετά τις Κορβέτες έρχεται ορυμαγδός οπλικών συστημάτων από την ΕΕ και για την Ελλάδα-Το Γαλλικό σχέδιο και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα εξόχως σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, που είναι η  υλοποίηση του Γαλλικού σχεδίου, που...