Σκοπιανό

Ο Ζάεφ τελείωσε τις «Πρέσπες» - Πανηγυρίζει σε ανακοίνωσή του για τον «μακεδονικό» αγώνα - Ξεφτίλισε την Αθήνα


Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ξεφτιλίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα ο Ζ. Ζάεφ. Οι πολιτικοί φίλοι του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στην Ελλάδα τι έχουν να πουν για τις ακόλουθες δηλώσεις;

Τι έχει να πει ο Κ. Μητσοτάκης που χθες δήλωσε πως... δεν θα προσβάλλει το εθνόσημο στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών;

Πρέπει να καταλάβουμε, πως οι Σκοπιανοί μας έπαιξαν μπάλα για το πούμε έτσι λαϊκά. Τους εκχωρήσαμε το όνομα για να μπουν στο ΝΑΤΟ, αλλά ευτυχώς οι Γάλλοι τους μπλοκάρουν στην είσοδό τους στην ΕΕ.

Σήμερα τα Σκόπια έχουν σημαντική εορτή. Στις 23 του Οκτώβρη γιορτάζουν την λεγόμενη Ημέρα του «Μακεδονικού»Επαναστατικού Αγώνα!

Ο Ζάεφ έστειλε μήνυμα, πανηγυρικό μάλιστα, όπου όπως θα διαβάσετε, ομιλεί παντού για την... Μακεδονία, το Βόρεια πάει, πέταξε!

«Σήμερα λατρεύουμε και τιμούμε τους γενναίους ακτιβιστές του Μακεδονικού Επαναστατικού Αγώνα και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε την μοναδική μακεδονική ταυτότητα. Μαθαίνουμε από την ιστορία - κινούμαστε έντονα και θαρραλέα προς το μέλλον», είπε ο Ζάεφ στη σημείωσή του.

Είπατε κάτι; Για τους Σκοπιανούς δεν υπάρχει Συμφωνία των Πρεσπών, δεν την τηρούν και είναι ώρα για την Αθήνα να την καταργήσει!

Ίδιες δηλώσεις είχαμε και από τον πρόεδρο του VΜRO.

ΣOK AΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΘΕΣ

«Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι αρνητική για τη χώρα μας. Την καταψήφισα, προειδοποιώντας για το τι συνεπαγόταν η υπογραφή της. Όμως, δεν θα προσβάλλω το εθνόσημό μας, έστω και εάν άλλοι έβαλαν την υπογραφή τους. Ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες. Χωρίς να ρισκάρουμε την αποσταθεροποίηση, θα παρακολουθούμε στενά την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους.

Και προφανώς στην επίλυση των εκκρεμοτήτων με πρώτη την προστασία των Μακεδονικών προϊόντων. Αυτό επιτάσσει σήμερα ο ρεαλιστικός πατριωτισμός», τόνισε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, στο επίσημο δείπνο της φετινής διοργάνωσης του «Συμποσίου της Θεσσαλονίκης» με τίτλο «Governing at a time of ungovernability».

Έτσι θα τιμήσεις το εθνόσημο Κυριάκο;
https://twitter.com/RepublikaEng/status/1186952457391357952?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/RepublikaEng/status/1186933224582332416?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ