Σκοπιανό

Ποια Συμφωνία των Πρεσπών; Ο σφετερισμός μακεδονικών συμβόλων συνεχίζεται από τα Σκόπια-Εικόνες

Όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η οικειοποίηση της μακεδονικής ιστορίας ήταν ένα "παραμύθι" των εθνικιστών του VMRO-DPMNE, μάλλον πλανώνται.

Σκοπιανές παραβιάσεις σε δημόσιες υπηρεσίες με χρήση του Ελληνικού συμβόλου του Ήλιου της Βεργίνας ή και οικειοποίησης της ιστορίας της αρχαίας Μακεδονίας, έχουν καταγραφεί και στις ημέρες της Κυβέρνησης του Ζάεφ.

 

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το γραφείο του Γενικού Διευθυντή της Δημόσιας Υπηρεσίας Νερού στα Σκόπια, όπως αυτό ήταν μέχρι την αρχή της χρονιάς.

[gallery columns="1" size="full" ids="6772150,6772151,6772152"]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Κόσμος 0

Με την «όρεξη» έμειναν οι Ινδοί! Το μεταγωγικό που θα τους παρέδιδε τα 3 τελευταία Apache τους έκανε αναστροφή εν πτήσει και επέστρεψε στις ΗΠΑ -Ποιος ο λόγος

Όλα κυλούσαν ομαλά για την παράδοση των τριών τελευταίων επιθετικών ελικοπτέρων AH-64E Apache του ινδικού στρατού,...