Σκοπιανό

Προκλητικές δηλώσεις από τον Ιβάνοφ: Τι είπε για τον… εκχριστιανισμό των Σλαβομακεδόνων - Μαζέψτε τον!

Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος των Σκοπίων "πάντρεψε" τον ψευδοεθνικισμό του με ασυναρτησίες, σε απίστευτη δήλωσή του, προβάλλοντας τον ανθελληνισμό και την έλλειψη ιστορικής αντίληψης που τον διακατέχει.

Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της μεγάλης χριστιανικής γιορτής του Πάσχα, συνεχάρη όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, καθώς και όλους τους πιστούς της Ευαγγελικής Μεθοδιστικής Εκκλησίας στη χώρα.

Στο μπερδεμένο τελευταίο μήνυμά του, ο  Ιβάνοφ, με το αξίωμα του προέδρου των Σκοπίων, λόγω λήξης της θητείας του, αναφέρθηκε στον εκχριστιανισμό των Σλαβομακεδόνων πριν από …δύο χιλιάδες χρόνια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναμειγνύει τον ψευδοεθνικισμό του με ασυναρτησίες. Ο ίδιος, άλλωστε προβάλλοντας τον ανθελληνισμό του, δήλωσε δημόσια ότι η λέξη ‘Μακεδονία’ δεν είναι ελληνική αλλά προέρχεται από την …Ινδία!

Τώρα αναφέρεται στους Σλάβους πριν από …δύο χιλιάδες χρόνια στη Μακεδονία.

«Επί δύο σχεδόν δύο χιλιετίες, το μήνυμα του Κυρίου Ιησού – Χριστού, βοήθησε τους χριστιανούς στη Μακεδονία να αντέξουν και τις πιο τρομερές διώξεις, να αντισταθούν στους ισχυρότερους πειρασμούς και να ξεπεράσουν τις μεγαλύτερες  συγκρούσεις.

Το μήνυμα του Πάσχα δημιούργησε πνευματικούς ανθρώπους που άλλαξε το πνεύμα της κοινωνίας μας και μέσω της συγχώρεσης, της αλληλεγγύης και του σεβασμού, όπως λέει ο Κλήμης της Αχρίδας ξεπεράσαμε τις δυσκολίες με την καλοσύνη», σημειώνει η σκοπιανή “Denesen”, αναφερόμενη στο μήνυμα Ιβάνοφ.

Πηγή: echedoros-a.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...