Σκοπιανό

Mαζική συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην Κατερίνη - Στο συλλαλητήριο & η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου - Δείτε βίντεο

Χωρίς διακοπή συνεχίζονται οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών στην Μακεδονία για την Συμφωνία των Πρεσπών ακόμη και σχεδόν δύο μήνες μετά την επικύρωση της από την Βουλή.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά των Ελλήνων πολιτών της Κατερίνης να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά και δυναμικά στο κέντρο τα πόλης τους. Πιο αναλυτικά σε ανταπόκριση της “Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης” χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και κατέβηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για μια ακόμη φορά κατά της Συνθήκης των Πρεσπών.

Όπως φαίνεται και από τα βίντεο που αναρτήθηκαν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν μεγαλειώδης και η πορεία ήταν μαχητική. Η μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας και ακολούθησε μαχητική πορεία με συνθήματα που δονούσαν με παλμό και δυναμισμό την ατμόσφαιρα.

Στην συγκέντρωση της κεντρικής πλατείας μίλησαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής της “Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης”, ενώ διαβάστηκε μήνυμα του Νίκου Λυγερού και χαιρετισμό συμπαράστασης δήλωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

Στο συλλαλητήριο βρέθηκε επίσης και η ματωμένη σημαία από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πισοδέρι την ημέρα που η Συμφωνία υπογραφόταν.

Μια “φουρτουνιασμένη λαοθάλασσα” κατέκλυσε σήμερα το κέντρο και τους δρόμους της Κατερίνης σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μαχητική πορεία ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, όταν χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα την “Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης”.

Η τεράστια συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας και ακολούθησε μαχητική πορεία με συνθήματα που δονούσαν με παλμό και δυναμισμό την ατμόσφαιρα.

Στην συγκέντρωση της κεντρικής πλατείας μίλησαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής της “Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης”, ενώ διαβάστηκε μήνυμα του Νίκου Λυγερού και χαιρετισμό συμπαράστασης δήλωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Στο συλλαλητήριο βρέθηκε και η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου.

https://www.youtube.com/watch?v=GJPQuajvONE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ