Σκοπιανό

Νέο συλλαλητήριο το πρωί της Παρασκευής στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο κατά της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών. Την εκδήλωση διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με τη συμμετοχή άλλων σωματείων.

Όπως δήλωσε μπροστά στην κάμερα ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας ο Ιωάννης Αθανασιάδης «στο σημείο που έχουμε φτάσει η μόνη λύση είναι μία παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Του ζητούμε να σταθεί στο ύψος του και να λυτρώσει τον ελληνικό λαό». Ενώ ενημέρωσε ότι υπάρχει εκ νέου κάλεσμα για αύριο το πρωί στις 12:00 στο Σύνταγμα «για να μην περάσει η επαίσχυντη συμφωνία» όπως είπε ο κ. Αθανασιάδης

https://youtu.be/CkncXVha7s0

Αυτή τη στιγμή οι συγκεντρωμένοι καταλαμβάνουν το χώρο επί της οδού Αμαλίας. Δεν έχουν προγραμματιστεί ομιλίες, ωστόσο υπάρχει εξέδρα.

Το συλλαλητήριο εξελίσσεται προς το παρόν χωρίς απρόοπτα ενώ συνθήματα ακούγονται κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ έχουν αναρτηθεί πανό υπέρ του δημοψηφίσματος για την ονομασία και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία καθως και ο σταθμός μετρό του Συντάγματος.

newsbeast.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ