Σκοπιανό

Οι Σκοπιανοί φοβούνται την Ελλάδα: Τι αναφέρει δημοσκόπηση

To 67% Σκοπιανών πολιτών δεν έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια και το 27% θεωρούν μεγαλύτερο εχθρό την χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα της Eurothink που διεξήχθη την περίοδο από 1 έως 21 Μαρτίου και αφορούσε 1.043 ερωτηθέντες.

Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα για τις συμμαχίες της ΠΓΔΜ, οι ερωτηθέντες θεωρούν τη Γερμανία, την ΕΕ και την Τουρκία ως τους καλύτερους φίλους της χώρας, με τις Ηνωμένες Πολιτείες στην έβδομη θέση, πίσω από τη Σερβία και τη Βουλγαρία.

Το 27% των πολιτών της ΠΓΔΜ θεωρούν μεγαλύτερο εχθρό της χώρας την Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει απόκλιση στις θέσεις αυτών που είναι αλβανικής ή σκοπιανής καταγωγής.

Τέλος, η έρευνα έδειξε ότι υπάρχει αυξανόμενη υποστήριξη για την ευρωπαϊκή προοπτική και ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...