Σκοπιανό

Στις 4 Φεβρουαρίου συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης συμμετείχε πλήθος κόσμου και βουλευτές της ΝΔ, των ΑΝΕΛ, της Ένωσης Κεντρώων αλλά και ο Βασίλης Λεβέντης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και όλοι οι Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδας.

Για 400 χιλιάδες συμμετέχοντες έκαναν λόγο οι διοργανωτές, ενώ η αστυνομία περιορίζει σημαντικά τον αριθμό στους 90 χιλιάδες διαδηλωτές. Συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν επίσης στο Αίγιο, άλλα και στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...