Πολεμικό Ναυτικό

Φλώρος για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου: «το Χρέος τώρα είναι στα δικά σας χέρια και στις πλώρες μας!!!»

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου ο οποίος είναι ο προστάτης του Πολεμικού Ναυτικού, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media.

«"Καράβια άνευ ικανού εμψύχου υλικού, είναι μόλυβδος βαρύς βυθιζόμενος εντός ύδατος" Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης. Ενθυμούμενοι τα όσα έχει πεί και κυρίως όσα έχει προσφέρει στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πατρίδα ο Ναύαρχος, επισκεφτήκαμε την Φρεγάτα "ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ"», έγραψε ο κ. Φλώρος στην ανάρτησή του με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στη φρεγάτα «Κουντουριώτης», στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως συμπλήρωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην ανάρτησή του: «το Χρέος τώρα είναι στα δικά σας χέρια και στις πλώρες μας!!! Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό! Ο Άγιος Νικόλαος να είναι πάντα άγρυπνος φύλακας της Ελλάδας και της Ναυτικής της Ισχύος!

"ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ"».

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, υπενθυμίζεται ότι τους κ.κ. Δένδια και Φλώρο συνόδευσαν ο ίδιος και ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ