Πολεμικό Ναυτικό
Ενημερώθηκε στις:

Επίσημο! Η θυγατρική της Naval Group άνοιξε γραφεία στην Αθήνα- Γάλλοι και Έλληνες μηχανικοί και τεχνικοί

Η νέα θυγατρική της Naval Group Hellas στην Ελλάδα, που ανακοινώθηκε στα τέλη του 2022, είναι επίσημα σε λειτουργία. Αυτή η 100% θυγατρική της Naval Group αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης δέσμευσης της Naval Group στην Ελλάδα και υποστηρίζει τις αναπτυσσόμενες δραστηριότητές της με τους Έλληνες εταίρους. 

Η δημιουργία της θυγατρικής Naval Group Hellas είναι πλήρως ενσωματωμένη στη διαδικασία ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής βιομηχανίας. Η Naval Group Hellas είναι ο πυλώνας του μακροπρόθεσμου αποτυπώματος της Naval Group στην Ελλάδα.

Η θυγατρική θα παράγει και θα συντονίζει τοπικές βιομηχανικές δραστηριότητες προς όφελος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Οι κύριες δραστηριότητές της είναι:

• Να μεγιστοποιήσει τις τοπικές σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες στο πλαίσιο του προγράμματος FDI φρεγατών και για άλλα ναυτικά έργα.

• να διεξάγει δραστηριότητες Υποστήριξης για τις φρεγάτες FDI και άλλα πλοία του πολεμικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών του γαλλικού πολεμικού ναυτικού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

• να αναπτύξει έργα Έρευνας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με Έλληνες εταίρους.

Στη στελέχωση της εταιρείας θα ενσωματωθούν Γάλλοι και Έλληνες μηχανικοί και τεχνικοί, με μεταφορά τεχνογνωσίας στους τομείς της ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων του πολεμικού ναυτικού.

Με τα γραφεία της στον Δήμο Αθηναίων Αττικής, η Naval Group Hellas διοικείται από τον Benoît Chapalain, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2022 για να συντονίσει την ανάπτυξη του σχεδίου Ελληνικής Βιομηχανικής Συμμετοχής που διεξάγει η Naval Group στο πλαίσιο του προγράμματος των σφρεγατών FDI, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ