Πολεμικό Ναυτικό
Ενημερώθηκε στις:

ΠΝ: 4 Ναύαρχοι αναλύουν τις Belhara και τις Gowind

Η Ελλάδα, όπως έχουμε αναφέρει διεξοδικά στο Πενταπόσταγμα, θα παραλάβει άμεσα 3+1 φρεγάτες [email protected], με πλήρη εξοπλισμό αεράμυνας και ανθυποβρυχιακού πολέμου και δυνατότητες να καταρρίπτουν εναέριους στόχους σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Οι φρεγάτες, με την υψηλή τεχνολογία και τα μεγάλου βεληνεκούς οπλικά τους συστήματα, θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστής ισχύος στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς πέρα από τις αυξημένες δυνατότητες θα είναι απολύτως συμβατές ώστε να «συνεργάζονται» με τα μαχητικά Rafale.

4 Ναύαρχοι, μιλώνας στο «Άμυνα και Γεωστρατηγική», αναλύουν διεξοδικά τα πλεονεκτήματα των νέων αποκτημάτων του Πολεμικού μας Ναυτικού, και πως αυτά μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα του Ελληνισμού σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, κάνοντας πραγματικότητα το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας-Κύπρου.

https://www.youtube.com/watch?v=7TsZ4TsTUV0&ab_channel=%CE%86%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ