Πολεμικό Ναυτικό

Το ΓΕΝ διευκρινίζει τι θα γίνει με την κατάταξη της 2021 Α’ΕΣΣΟ

Σε διευκρινίσεις προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικό (ΓΕΝ) σχετικά με την κατάταξη των στρατεύσιμων θητείας με την 2021 Α’ΕΣΣΟ στο Πολεμικό Ναυτικό, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών , το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε ότι η κατάταξη των στρατευσίμων στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2021 Α ΕΣΣΟ θα θεωρηθεί  εμπρόθεσμη  υπό την προϋπόθεση ότι οι καλούμενοι θα παρουσιασθούν στη ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία που καθορίζεται στο Σημείωμα Κατάταξης τους  προσκομίζοντας βεβαίωση αρμόδιας αρχής για τους λόγους αντικειμενικής αδυναμίας παρουσιάσεως τους στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι «όσοι στρατεύσιμοι δεν μπορούν να καταταγούν για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας (έκτακτα καιρικά φαινόμενα, διακοπή συγκοινωνιών κλπ), δύνανται να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή προσκομίζοντας το Σημείωμα κατάταξής τους, για να δηλώσουν τους λόγους αυτούς.

Εφόσον, η αδυναμία διαπιστωθεί από τις αρμόδιες Αρχές θα τους χορηγηθεί σχετική βεβαίωση και θα θεωρηθούν ότι κατατάχθηκαν εμπρόθεσμα, αν παρουσιασθούν στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (μονάδα κατάταξης) εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία που καθορίζεται στο Σημείωμα Κατάταξης τους. Σχετικές οδηγίες αναγράφονται στην πίσω όψη του Σημειώματος Κατάταξης έκαστου στρατεύσιμου».

Υπενθυμίζεται ότι οι καλούμενοι θα πρέπει να παρουσιασθούν στη ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ σήμερα στις 17 και 19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ