φρεγάτα Ύδρα
Πολεμικό Ναυτικό

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η φρεγάτα «Ύδρα»

Σε καραντίνα έχει θέσει από χθες τη Φρεγάτα «Ύδρα» το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λόγω ύποπτου κρούσματος για κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που εντοπίζεται σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού. Ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός απομακρύνθηκε άμεσα από τη φρεγάτα, ενώ συνοδεία σχετικού κλιμακίου μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Να σημειώσουμε πως ο εντοπισμός του από τις υγειονομικές αρχές έγινε στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών του αντιναυάρχου ε.α, προκειμένου να δουν εάν είχαν νοσήσει από τον κορωνοϊό , άτομα που είχαν τυχόν έρθει σε επαφή μαζί του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...