Πολεμική αεροπορία

Συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο: Τρεις παραβιάσεις και μια παράβαση από στρατιωτικό ελικόπτερο

Η Τουρκία συνεχίζει να διατηρεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα την προκλητικότητα στο Αιγαίο, αφού ένα στρατιωτικό ελικόπτερο πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη (08.10.2025) τρεις παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου και μια παράβαση του FIR Αθηνών.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο προχώρησε σε τρεις παραβιάσεις και σε μια παράβαση στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Δυνάμεις της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αναγνώρισαν και αναχαίτισαν το τουρκικό ελικόπτερο, κατά την διεθνή πάγια πρακτική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαλκάνια 0

Τι του σφύριξε ο Πούτιν; Σέρβος πρόεδρος: Όλες οι χώρες προετοιμάζονται για πόλεμο, το μόνο ερώτημα είναι με ποια πλευρά θα είναι κάθε χώρα

Είμαστε στα πρόθυρα στρατιωτικής σύγκρουσης Ευρώπης-Ρωσίας ενώ Κίνα και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για αντιπαράθεση στην...