Τρισάγιο
Πολεμική αεροπορία

Phantom-Κατάκολο: Τρισάγιο του Μητροπολίτη Ηλείας υπέρ του πιλότου

Τρισάγιο τέλεσε σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος, στη μνήμη του 29χρονου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, όταν το διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II, της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης, στο οποίο επέβαινε κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα όλοι οι πιστοί προσευχήθηκαν για την αίσια έκβαση των ερευνών που είναι σε εξέλιξη για την ανεύρεση του κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους, Σμηναγού Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο