Πολεμική αεροπορία

Ο Α’ ΓΕΑ έκανε αυτοψία στα μεταχειρισμένα RAFALE

Η άσκηση VOLFA στη Γαλλία έφερε την Πολεμική Αεροπορία για πρώτη φορά τόσο κοντά με το μέλλον, δηλαδή τα υπό ένταξη μαχητικά RAFALE.

Σχεδόν σύσσωμη η 347 Μοίρα «Περσίας» βρίσκεται εδώ και μέρες στη νοτιοδυτική Γαλλία για να λάβει μέρος με τα F-16 Block 50 στον Γαλλικό «Ηνίοχο».

Κατά συνέπεια οι Έλληνες αεροπόροι και Μηχανικοί ήδη παρατηρούν και κρατούν πολύτιμες πληροφορίες για τη νέα Γαλλική σχολή των μαχητικών.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση του Mont-de-Marsan της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Γάλλου ομολόγου του, General Philippe Lavigne.

Επίσης, στο πλαίσιο διεξαγωγής της άσκησης «VOLFA 2020», θα παραβρεθεί στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (DV Day) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Θα πληρώσουν ισχυρό τίμημα στην Άγκυρα: Τουρκικός στόλος μη επανδρωμένων υποβρυχίων οχημάτων (UUV) κατά της Ελλάδος στο Αιγαίο

Το αφήγημα της ανύπαρκτης " Γαλάζιας Πατρίδας" και οι πολεμικές προετοιμασίες της Άγκυρας για να αιφνιδιάσει την Αθήνα...