Πολεμική αεροπορία

Πέταξε με μαχητικό F-16 ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Μπλιούμης- Η επίσκεψή του σε Αεροπορική βάση-Εικόνες

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ο Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 335 Μοίρα (335Μ) στην 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

 

Την ετοιμότητα του στρατεύματος απέδειξε για άλλη μια φορά η πολεμική αεροπορία, όταν ο Αρχηγός, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 335 Μοίρα (335Μ) στην 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Αράξου. Εκεί μάλιστα ο ίδιος ο Αντιπτέραρχος συμμετείχε σε πτήση ζεύγους αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advanced.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΑ: 

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 335 Μοίρα (335Μ) στην 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Αράξου, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κωτσάκης και ο Διοικητής της Μοίρας, Αντισμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Κατσικάρης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός συνομίλησε με το προσωπικό της Μοίρας και συμμετείχε σε πτήση ζεύγους αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advanced, για διατήρηση της διαθεσιμότητάς του σε αποστολές Εναέριας Μάχης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη: 

ΓΕΑΓΕΑ ΓΕΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ