Πολεμική αεροπορία

Τι καλό να έμαθε άραγε ο Α/ΓΕΑ και έχει το…χαμόγελο μέχρι τα αυτιά; Παίρνουμε F-15 και ακυρώνεται η παράδοση των F-35 στην Τουρκία;

Κάτι καλό πρέπει να έμαθε ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και  έχει φτάσει το χαμόγελο μέχρι τα αυτά του …Ο συνήθως σκυθρωπός Α/ΓΕΑ και πάντα με ύφος έτοιμος για καυγά ,χθες και σήμερα ήταν μες στη καλή Χαρά!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ), στο Καστέλι, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Απόστολος Δουκέλλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους Ιπτάμενους και Τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής, καθώς και με το προσωπικό της Μονάδας.

Αλλά και στην χθεσινή επίσκεψη του στην 135  ΣΜ  …μες στο χαμόγελο ήταν ο Α/ΓΕΑ  που μοίρασε Ευχές στα πληρώματα και τους τεχνικούς αεροσκαφών επιφυλακής, στην 135 Σμηναρχία Μάχης.

Μυστήριο για όλους η Χαρά του Αρχηγού … Εκτός και αν έχει καλά νέα για τα Μαχητικά του!Μόνο τότε είναι ευχαριστημένος  ο Δραμινός!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ