Οπλικά συστήματα
Ενημερώθηκε στις:

Ανησυχούν οι Τούρκοι για συνεργασία της Soukos Robot με ΗΠΑ - ΥΠΕΘΑ - Ένα τελειοποιημένο όπλο Λέιζερ θα διέλυε την “Γαλάζια Πατρίδα”

Την δήλωση του δικηγόρου του Soukos Robot: ότι «αν η Τουρκία κάνει ένα μοιραίο λάθος στο Αιγαίο, θα καταλάβει τι εστί ο Κώστας Σούκος», αναφέρει μειονοτική ιστοσελίδα στην Δυτική Θράκη, την οποία διαβάζουν οι Τούρκοι.

Η ίδια παρουσιάζει την δήλωση του δικηγόρου της εταιρείας με μια εύλογη ανησυχία για τις πραγματικές δυνατότητες της ελληνικής εταιρείας, που μπορεί να κτυπήθηκε από τον τυφώνα Ντάνιελ, στάθηκε όμως ξανά στα πόδια της και δουλεύει κανονικά, για να τελειώσουν οι παραγγελίες της, σύμφωνα με τον ιδρυτή της κ. Σούκο.       
Γιατί όμως ανησυχούν οι Τούρκοι;

Οι δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ για ελληνική αντι-drone “ομπρέλα” στην χώρα, ειδικά στα νησιά, σε συνδυασμό με τον οργασμό για την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών έχουν θορυβήσει την Άγκυρα, που ξέρει διαχρονικά, ότι είμαστε ικανοί για θαύματα και σε αυτόν τον τομέα στον οποίο σημειωτέον ήμασταν μπροστά από αυτούς στην αρχή της δεκαετίας του 2000, αλλά τα “ σκουριασμένα μυαλά” τότε απέτρεψαν το να είμαστε και σήμερα πρώτοι.


Γιατί ανησυχούν οι Τούρκοι για την «Soukos Robot».

Η εταιρεία έχει στενή σχέση με Αμερικανούς και συνεργάζεται με αμερικανικές εταιρείες, και αυτό από μόνο του προκαλεί συναγερμό στην τουρκική πλευρά.

Αυτό που τους ανησυχεί πιο πολύ είναι το όπλο λέιζερ της «Soukos Robot» που χρησιμοποιεί 300 κιλοβάτ ενέργειας με το όνομα «Μινώταυρος»

Οι Τούρκοι απλά δεν γνωρίζουν σε ποιο στάδιο είναι οι δοκιμές του όπλου το οποίο μπορεί να “εξουδετερώνει οποιοδήποτε αεροσκάφος με το όπλο λέιζερ από απόσταση 30 χιλιομέτρων”.

Ο κ. Σούκος είχε αναφέρει το 2022: "το σύστημα laser είναι  300 κιλοβάτ ενώ έχει κατασκευαστεί και ένα υβριδικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικού παλμού.

Έχει κατασκευαστεί μια πλατφόρμα για στρατιωτικές επιχειρήσεις όπου θα φέρει ρομποτικό βραχίονα με laser ισχύς 100 κιλοβάτ και μικροκυματική κατευθυνόμενη ακτινοβολία κατά εχθρικών στόχων.

Τι θέλουμε να κάνουμε:

Στόχος μας είναι να πλήξουμε τα drone των γειτόνων ( Τουρκία) με Τρεις τρόπους:

Α. Με τύφλωση τους.

Β. Με  ανάφλεξη ή την διάτρηση τους.

Γ. Με την καταστροφή των ηλεκτρονικών συστημάτων που φέρουν επάνω τους.

Έχουμε πετύχει να εξουδετερώνουμε στόχους σε πολύ μεγάλες αποστάσεις αφού τα κιλοβάτ είναι αρκετά, ενώ  με την τοποθέτηση αυτών των συστημάτων στα νησιά και σε μικρονήσους-Βραχονησίδες, δεν θα είναι εύκολη η νυχτερινή επίσκεψη των “γειτόνων μας”, είτε με φουσκωτά είτε με όποιο άλλο μέσο θέλουν.

Είναι πολύ καλή και αποτελεσματική βολή των όπλων μας και των συστημάτων μας, αφού οι στόχοι αναφλέγονται μέσα σε 4 δευτερόλεπτα σε στοχευμένες ενέργειες.

Έχουμε τεράστια επιτυχία και στο laser και στο ηλεκτρομαγνητικό παλμό και στο όπλο μικροκυμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. αφού με την δημιουργία αόρατου αγωγού μεταφέραμε με σωματίδια τον παλμό στον στόχο.  

Υπάρχουν βίντεο και μαρτυρίες που τα αποδεικνύουν όλα αυτά, ενώ καταφέραμε να κτυπήσουμε στόχους 18000-20000 και τώρα έχουμε φτάσει στα 23000 πόδια και είναι πολύ απλό για εμάς. Πάνω από όλα θέλω να χαρούν οι Έλληνες".

Η πλατφόρμα ΠΟΣΕΙΔΩΝ και το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό

Έγινε γνωστό επίσης ότι έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτόν, μια ρομποτική πλατφόρμα laser με το όνομα «Ποσειδώνας», η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε πολεμικά σκάφη διαφόρων κλάσεων, με στόχο την εξουδετέρωση των τουρκικών μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων.

Ένα τέτοιο όπλο θα άλλαζε άρδην ολόκληρη την αρχιτεκτονική στα σχέδια των Τούρκων στο Αιγαίο, ότι και να λένε, σε τέτοιο βαθμό, που θα έμοιαζε με την πραγματική επίδραση στο πεδίο της μάχης του βυζαντινού “ Υγρού πυρ”, ενώ η εμπλοκή των ΗΠΑ, από μόνη της, κρίνεται ως άκρως ανησυχητική από τους ίδιους, αφού οι Αμερικανοί δεν επενδύουν οπουδήποτε χωρίς λόγο.   

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ