Κύπρος

Τετ α τετ Χριστοδουλίδη με τον Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ: «Συζητήσαμε τρόπους για το πώς να επαναρχίσουν οι συνομιλίες»

Συνάντηση με τον Βοηθό ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Κεντρικής Ασίας και Αφρικής Μίροσλαβ Γιέτζια ,είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, ο αξιωματούχος των ΗΕ δήλωσε στους δημοσιογράφους, ερωτηθείς, ότι το πιο σημαντικό που συζήτησαν κατά τη συνάντηση ''είναι ότι ο ΓΓ των ΗΕ αποδίδει την ύψιστη προσοχή στην κατάσταση στο νησί και με τον Εξοχότατο κ. Χριστοδουλίδη συζητήσαμε τρόπους για το πώς να επαναρχίσουν οι συνομιλίες. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, το να δούμε τη μεγάλη εικόνα, και σίγουρα ο ΓΓ θα αξιοποιήσει όλες τις καλές του υπηρεσίες, ώστε να βοηθήσει αυτή τη διαδικασία εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό''.

Πρόσθεσε ότι με τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη είχαν μια πολύ καλή συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν πολλά θέματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ