Κύπρος

Εκλογές 2023 - Κύπρος: Το 91,6% των εγγεγραμμένων Ελλήνων ψηφοφόρων προσήλθε στις κάλπες

Με ποσοστό συμμετοχής που ξεπέρασε το 90% για τους Ελλαδίτες της Κύπρου ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι ψηφοφόροι προσήλθαν στα πέντε εκλογικά τμήματα που στήθηκαν σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο, από τις 07:00 μέχρι τις 19:00.

Από τους συνολικά 1.462 εγγεγραμμένους στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, ψήφισαν 1.340, ποσοστό που αναλογεί στο 91,6%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο εκλογικό τμήμα Λευκωσίας, ψήφισαν 397 από σύνολο 438 εκλογέων. Στο δεύτερο εκλογικό τμήμα Λευκωσίας την ψήφο τους έδωσαν οι 438 από τους 474.

Στη Λεμεσό, από σύνολο 255 εγγεγραμμένων, ψήφισαν οι 227. Ενώ στη Λάρνακα, από σύνολο 212, ψήφισαν οι 198.

Τέλος, στην Πάφο, 80 από τα 83 εγγεγραμμένους ψήφισαν για τις εκλογές της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...