Κύπρος

Κύπρος: Εντοπίστηκε η Όμικρον 2 - Τι λένε οι επιστήμονες

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε 3 από τα δείγματα που στάλθηκαν για εξειδικευμένες εξετάσεις τις τελευταίες 3 βδομάδα, εντοπίστηκε η Όμικρον 2. Με την Όμικρον να συνεχίζει να καλπάζει και να έχει σχεδόν εξαφανίσει την Δέλτα.

Πάντως μιλώντας στη Cyprus Times ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης τόνισε ότι η Όμικρον 2 είναι λίγο πιο μεταδοτική από την Όμικρον ωστόσο είναι κοντά σε παθογένεια με αυτήν, άρα δεν συντρέχει και ιδιαίτερη ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανέλαβε ωστόσο, ότι θα πρέπει επιτέλους να λάβουμε πιο σοβαρά υπόψη τα μέτρα προστασίας και την ατομική ευθύνη που έχει ο κάθε πολίτης ώστε να μην μεταδίδεται ο ιός τόσο εύκολα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...