Κύπρος

Επιστολή Πούτιν στον Αναστασιάδη - Ρωσική στήριξη στην επίλυση του Κυπριακού

Η Ρωσία θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη για επίτευξη συνολικής, δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της ειρήνης και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αυτό αναφέρει ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της αυριανής επετείου της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας, την επιστολή παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι.

Ο Ρώσος Πρόεδρος αναφέρει, επίσης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών εδράζονται διαχρονικά στη φιλία και τον αλληλοσεβασμό και εκφράζει την πεποίθηση ότι η υφιστάμενη εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου θα αναπτυχθεί σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος των λαών των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η αγορά Rafale από Ελλάδα-Αίγυπτο-ΗΑΕ μαζί με την μετεγκατάσταση 36 μαχητικών του Κατάρ στην Τουρκία, φέρνουν πιό κοντά την σύρραξη Ελλάδας-Τουρκίας;

Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την διατήρηση της συμμαχίας της με ΗΑΕ-Αίγυπτο και ιδιαίτερα με το Ισραήλ,...