Κύπρος

Φωτιά στην Κύπρο: Τεχνικό πρόβλημα παρουσίασε το ένα από τα δύο καναντέρ

Βλάβη παρουσίασε το ένα από τα δύο καναντέρ τα οποία απέστειλε η Ελλάδα προκειμένου να συμβάλλουν στο έργο της πυρόσβεσης της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει στην επαρχία Λεμεσού από χτες το απόγευμα.

Την πληροφορία για τεχνικό πρόβλημα του αεροσκάφους έδωσε στη δημοσιότητα ο υπεύθυνος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον κο Κεττή, εντός των επομένων ωρών θα αναχωρήσει τρίτο καναντέρ από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση τύπου “σάντουιτς” κατά της Οδησσού με ταυτόχρονη εξέγερση μυστικών δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης

Η Μόσχα από αρχές Ιουλίου έως τέλος Σεπτεμβρίου θα σαρώσει τα πάντα στην Ουκρανία για να δώσει τέλος στον πόλεμο