Κύπρος
Ενημερώθηκε στις:

Κύπρος: Επίσκεψη Νίκου Ανασταδιάδη στις Βρυξέλλες

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Μαΐου.

Ανάμεσα σε άλλα θέματα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα απασχολήσουν οι δράσεις της ΕΕ στο πλαίσιο των προσπαθειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, όπως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό, η Κλιματική Αλλαγή, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ και πιο συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...