Κύπρος

Ανδρέας Παράσχος: Η ανάρτηση στο facebook μετά την παραίτηση από την "Καθημερινή" Κύπρου

"Ευχαριστώ" σε όσους τον στήριξαν αλλά και σε όσους διαφώνησαν απευθύνει με ανάρτησή του στο facebook ο Ανδρέας Παράσχος, μετά την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή της Καθημερινής Κύπρου που ακολούθησε όσα διαδραματίστηκαν κατόπιν άρθρου του για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Ανδρέας Παράσχος υποστήριζε στο κείμενό του πως ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, του είχε πει πως είχε αποκομίσει περίπου 300 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα των «χρυσών διαβατηρίων» και υπολόγιζε να κερδίσει περίπου 1 δισ. μέχρι το τέλος της θητείας του το 2023. Όπως είχε αναφέρει στο άρθρο, στην «Καθημερινή» Κύπρου, τα χρήματα αυτά τα μετέφερε στις Σεϊχέλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δυο λόγια θέλω να πω για όλους όσοι προασπίστηκαν την άποψη μου τις τελευταίες μέρες: τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου! Ευχαριστώ όμως και όλους εκείνους που εξέφρασαν διαφωνίες, απορίες και προβληματισμούς αφού τούτα είναι που συχνά λειτουργούν καταλυτικά στο δημοκρατικό διάλογο και προσθέτουν στις σχέσεις των ανθρώπων!" έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Παράσχος στο facebook.

Δυο λόγια θέλω να πω για όλους όσοι προασπίστηκαν την άποψη μου τις τελευταίες μέρες: τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή...

Posted by Andreas Paraschos on Wednesday, January 13, 2021

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ