Κύπρος

Αναχωρεί για το Παρίσι ο Αναστασιάδης εν μέσω Τουρκικών προκλήσεων

Αναχωρεί απόψε για το Παρίσι - Η ατζέντα της συνάντησης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει απόψε  στο Παρίσι, όπου αύριο το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν.

 Τη συνάντηση των δύο Προέδρων θα απασχολήσουν οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στους τομείς της Ενέργειας και της Άμυνας, οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και θέματα που άπτονται των προτεραιοτήτων της ατζέντας της ΕΕ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Ενέργειας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τη συνάντηση, η οποία θα αρχίσει στις 11.30 (ώρα Κύπρου), οι δύο Πρόεδροι θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...