Κύπρος

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα κλοπής και πώλησης πολυτελών οχημάτων στα Kατεχόμενα

Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν έξι μέλη κυκλώματος που έκλεβαν πολυτελή οχήματα στη Βρετανία και τα πουλούσαν στη μαύρη αγορά στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τη National.

Το μέλη του διεθνούς κυκλώματος χρησιμοποιούσαν πλαστές ταυτότητες για να εξασφαλίσουν τα οχήματα από εταιρείες, πριν αφαιρέσουν τις συσκευές εντοπισμού. Στη συνέχεια, τα έγραφαν ξανά για να μη φαίνεται από πού προέρχονταν.  

Οι διακινητές οδηγούσαν τα κλεμμένα οχήματα με τις ψεύτικες πινακίδες στα κατεχόμενα για να τα πωλήσουν. Η αστυνομία πιστεύει ότι το κύκλωμα βρίσκεται πίσω από κλοπές πάνω από 120 αυτοκινήτων, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για πάνω από ένα χρόνο οι Αρχές στο Λονδίνο κατάσχεσαν αυτοκίνητα, τα οποία πιστεύεται ότι θα πωλούνταν από τα μέλη του κυκλώματος.

Δύο άντρες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι χρόνων, συμπεριλαμβανομένου ενός του 48χρονου τ/κ, Dervish Chaglar, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, χρησιμοποίησε τη εταιρεία του με έδρα το Λονδίνο για να καλύψει τις εγκληματικές δραστηριότητες της ομάδας.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, το σοβαρό και οργανωμένο έγκλημα βάζει σε τεράστιο κίνδυνο την εθνική και σε αυτή την περίπτωση διεθνή ασφάλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ