Κύπρος

Κύπρος: Άκαρπες οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη - Φεύγει το σόναρ (εικόνες)

Συνεχίζεται το θρίλερ - Τι μέλλει γενέσθαι  

Άκαρπες οι έρευνες της Κυριακής (12/05) για εντοπισμό των θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο

Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό οι δύτες «πάλεψαν» για ακόμη μία μέρα με τις λάσπες, για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία, όπως ομολόγησε ο 35χρονος, τοποθέτησε πτώμα γυναίκας.

Οι καταδύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα, την ίδια ώρα που ο τεράστιος όγκος λάσπης και η μηδενική ορατότητα, έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το έργο.

Το Σάββατο χωροθετήθηκε διάδρομος και οι δύτες καταδύονταν εναλλάξ, χωρίς όμως να βρεθεί το οτιδήποτε. Μάλιστα, εξαιτίας των τόνων λάσπης, από το απόγευμα οι έρευνες γίνονταν δια της αφής, σύμφωνα με το philenews.com.

AP_19126517780803.jpg

Ποια τα επόμενα βήματα

Αν η βαλίτσα δεν εντοπιστεί τη Δευτέρα (13/05), οι έρευνες θα γίνονται με δύο δύτες ταυτόχρονα καθώς η εταιρεία που συνδράμει τις έρευνες θα έχει στη διάθεσή της άλλες δύο στολές.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες την Τρίτη φεύγει από την Κύπρο το σόναρ καθώς η σάρωση των δύο λιμνών έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει να προσφέρει περισσότερα στις έρευνες.

Αν στην Κόκκινη λίμνη δεν εντοπιστεί η βαλίτσα εντός του διαδρόμου που χωροθετήθηκε θα κληθούν εκ νέου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τοπογράφοι οι οποίο θα χωροθετήσουν νέα σημεία ερευνών με βάση τις καταγραφές του σόναρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ