Κύπρος

Μοντέλο πόζαρε για τον «Ορέστη» στο κρεβάτι που στραγγάλισε ένα από τα θύματά του (βίντεο)


Λεπτομέρειες για τη ζωή του serial killer της Κύπρου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενώ οι έρευνες σχετικά με την ειδεχθή δράση του συνεχίζονται.

Πριν από περίπου ένα μήνα, νεαρό μοντέλο με καταγωγή από τη Βουλγαρία γνώρισε τον «Ορέστη», κατά κόσμον Νίκο Μεταξά, και πόζαρε γι’ αυτόν σε βιντεοκλίπ στο κρεβάτι, που ο ίδιος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την Αριάν Παλάνας Λοζάνο, την ώρα της σεξουαλικής επαφής.

Η Θέα, το μοντέλο με τη βουλγαρική καταγωγή, μίλησε στο philnews και είπε για τον «Ορέστη»: «Ως χαρακτήρας μου είχε κάνει εντύπωση πως είναι πολύ ήρεμος, πολύ ήσυχος και θετικός θα έλεγα. Εβλεπα μια επιθυμία, έβλεπα πως αγαπάει αυτό που κάνει».

Την ημέρα του βίντεο το μοντέλο βρέθηκε στο σπίτι του για τα γυρίσματα, υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ επαγγελματίας.

Το μοντέλο «πάγωσε» την ώρα που αποκαλύφθηκε ότι τη μία γυναίκα την σκότωσε στο κρεβάτι που είχαν γυρίσει το βιντεοκλίπ.

«Εδειχνε μια ψυχραιμία, έχει πάρα πολύ υπομονή, είναι πολύ ήσυχος και μου είχε πει από μόνος του ότι θα φωνάξει όταν γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό», είπε μεταξύ άλλων.

Στο βίντεο, εκτός από τη συνέντευξη του μοντέλου, παρουσιάζονται και πλάνα από το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο κρεβάτι του τρόμου.

Η Κύπρος παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer. Οι έρευνες στο φρεάτιο έχουν «παγώσει» για λόγους ασφαλείας και σήμερα θα φτάσει στο σημείο ειδικό κλιμάκιο για να αξιολογήσει τον βαθμό επικινδυνότητας και να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστούν.

Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα πτώματα καθώς έχουν εξαφανιστεί ακόμη 22 γυναίκες από τις Φιλιππίνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ