Κυπριακό

Kατασκευαστικό όργιο στα κατεχόμενα! Αμερικανική εταιρία σχεδιάζει να χτίσει 30.000 κατοικίες

To παράνομο κατασκευαστικό όργιο συνεχίζεται στα κατεχόμενα με την αμερικανική DNP HOMES με ιδιοκτήτη τουρκικής καταγωγής να ανακοινώνει ίδρυση γραφείων στο ψευδοκράτος και την ανάπτυξη έργων,

Συγκεκριμένα, η DND Homes, με δραστηριότητα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του ιδρυτή Ozan Dokmecioglu, στοχεύει στην αγορά ακινήτων και κατασκευή πάνω από 30.000 οικιστικών έργων σε περιοχές όπως το Τρίκωμο, την Κερύνεια, ο Άγιος Νικόλαος, το Λευκόνοικο και η Επτακόμη.

«Στην DND Homes, στόχος μας είναι να ηγούμαστε στον τομέα της καινοτόμου ανάπτυξης οικιστικών ακινήτων, παρέχοντας κατοικίες απαράμιλλης ποιότητας και άνεσης», σημείωσε ο Ozan Dokmecioglu. «Είμαστε αποφασισμένοι να επαναπροσδιορίσουμε τα βιομηχανικά πρότυπα δημιουργώντας έργα που συνδυάζουν τη ζωή πολυτέλειας με το σύγχρονο ντιζάιν και τη βιωσιμότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Dokmecioglu δηλώνει επίσης: «Πέρα από τα οικιστικά έργα, η εταιρεία μας επενδύει επίσης σε μεγάλο βαθμό στον τουριστικό τομέα, αναπτύσσοντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Βουκολίδα , ένα άλλο στην Επτακώμη ένα beach club στην περιοχή Τρίκωμο. Αυτές οι πρωτοβουλίες αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη φήμη της περιοχής ως hotspot για επενδυτές ακινήτων και ομογενείς, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική τουριστική βιομηχανία».

Σχετικά με το La Joya Resort and Residences στο Τρίκωμο, ένα έργο ακρογωνιαίο λίθο της DND Cyprus, ο Dokmecioglu σχολιάζει ότι, "Είμαστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουμε την πολυτέλεια που ζούμε στη Βόρεια Κύπρο με το εξαιρετικά αριστοκρατικό μας έργο La Joya που ενσαρκώνει την κορυφή της μεσογειακής ευδαιμονίας. Προσθέτει περαιτέρω.

«Το La Joya Resort and Residences, μια ανάπτυξη 74 μονάδων, έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2025. Εν τω μεταξύ, το La Joya Perla Resort and Residences, με 384 κατοικίες, θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2026».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

μάχες για το Βολτσάνκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση επί της γης το Βολτσάνσκ-Ρώσος Ανταποκριτής: «Ουκρανοί και Ρώσοι πολεμάνε μέσα στα ίδια κτήρια-Χάος που θυμίζει Στάλινγκραντ»

Δεν υπάρχει ξεκάθαρα γραμμή επαφής στις ρωσο-ουκρανικές μάχες για την πόλη Βολτσάνκ του Χαρκόβου και ως αποτέλεσμα ο...