Κυπριακό

Προκλητικό δημοσίευμα! Εδραίωση της ντε φάκτο διχοτόμησης; Προωθούν στο Forbes αγορές ακινήτων στην «Β. Κύπρο»

Προκλητικό δημοσίευμα του Forbes προωθεί τις αγορές ακινήτων στα κατεχόμενα με αφορμή την πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, εντάσσει τα κατεχόμενα μέσα στις πέντε περιοχές που προσφέρονται είτε για φθηνές διακοπές είτε για αγορές ακινήτων σε πολύ χαμηλές τιμές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com. 

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου «ονομάζεται επίσημα Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου αλλά είναι γνωστή και ως Βόρεια Κύπρος».

Εξηγεί ότι εξαιτίας της υποτίμησης της αξίας της λίρας και του πληθωρισμού, «μπορείς να ζήσεις μια χλιδάτη ζωή δίπλα στην παραλία με μόλις 1,000 δολάρια τον μήνα. Ένα υγιές γεύμα και ένα ποτήρι κρασί κοστίζει μόλις δέκα ευρώ. Το κόστος των ακινήτων είναι μόλις το ένα τρίτο της τιμής σε σχέση με την Κυπριακή Δημοκρατία».

Μάλιστα, διαβεβαιώνει ότι η γλώσσα δεν θα είναι εμπόδιο για τους επίδοξους επενδυτές, αφού οι ντόπιοι μιλούν αγγλικά ακόμα και μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Τρέχουν και δεν φτάνουν”: Μετά τις επιθέσεις με Ουκρανικά Drones αποδείχθηκε γυμνή η προστασία των Ρωσικών “πίσω αεροδρομίων”

Τα ουκρανικά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν σε πολλά ρωσικά αεροδρόμια στα μετόπισθεν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη...